Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Mi ez a webshop és miért látjuk hiánypótlónak?

    Mi ez a webshop és miért látjuk hiánypótlónak?

    Sokunk a 70-es, 80-as években volt gyerek, amikor nem nagyon volt lehetőség az egyéniség külső kifejezésére, és emlékszem, hogy már akkor is szenvedtem ettől. Később megjelentek a kis butikok, majd lassan a plázák, de aztán a nagy áruházláncok igen gyorsan átvették a hatalmat, és érdekes módon, a korábbi kínálat szegénysége után a túlkínálat ugyanazt eredményezte: nehéz egyedi és stílusos módon öltözködni, de akár lakberendezni is. Bárhogy is szeretnénk kifejezni egyszeri és megismételhetetlen identitásunkat, közvetlenül magunkon viselve vagy az otthonunkban, az sok utánajárást igényel.

    A termékeket tömegesen termelik silány anyagból, és valahogy mind egyformák, a művészek, a kézművesek és a formatervezők pedig nehezen találnak utat hozzánk.

    Persze ma már az utazás egyre nagyobb szabadsága elvihet minket az osztrák outletekig, vagy akár francia, spanyol, olasz kis sétálóutcák kézműveseinek boltjaiba, ahonnan mégis csak beszerezhetünk különlegesebb darabokat, sőt, itthon is nyíltak kisebb dizájn boltok és vásárok…

    De a közelmúltban a korona vírus hatására éppen ez a két lehetőség szűkült be ismét. A boltok és az utcák is kiürültek, az utazások elmaradtak, az online vásárlások azonban az egekbe szöktek. 

    És bár utazzunk megint és éljenek túl a kisebb offline boltok, miért ne hozzunk online is haza olyan készítőket egy felületen, akiknek a darabjait magunkon viselve vagy az otthonunkat általuk alakítva igazán különlegesnek és egyedinek érezzük magunkat?

    “Mert az otthon ott van, ahol a művészet.”

    h
    e

    A kozycraze.com webshopban közel 30 nemzetközi tervezőtől mintegy 1200 termék vár téged, és a kínálat folyamatosan bővül. 

    Minden termék egyedi, gyakran kézzel készített, vagy kis üzemekben, családi műhelyekben etikusan gyártott, ezért minden darabnak saját története van, amely mindannyiszor eszedbe jut majd, ahányszor használatba veszed.

    a shopból

    X