Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Világítás 2.

    Világítás 2.

    A hangulatot tovább fokozhatod kisebb helyi fények alkalmazásával. Igazán hygge, ha a sárgás fényű lámpák mellett még itt-ott gyertyákat helyezel el, például a dohányzó asztalon, a polcon, az éjjeli szekrényen vagy a fürdőkád körül. Ezek mind igazi melegséget fognak kölcsönözni az otthonodnak, de persze vigyázz és oltsd el őket, mielőtt elalszol.

    Gyertyatartóink szintén mind a Bazar Bizar kínálatából származnak, és találsz köztük fából, sárgarézből, makraméból, kókuszhéjból, de kagylóból készülteket is. Mindegyiket kézzel készítik, gyakran elhullott vagy a tengerparton talált anyagokból, Balin.

    Egy másik gyártó, amelyet be szeretnénk mutatni neked a holland Le Zen, amelynek a termékeit inkább nagyobb társasághoz ajánljuk. 

    A Le Zen Lux egy lámpa, amely hangulatos fényt varázsol a kertedbe, a nappalidba, a teraszodra grillezéshez, egy romantikus vacsorához vagy akár alkonyatban a strandon.
    Használhatod asztali lámpaként, de fel is akaszthatod a falra vagy egy fára. Négy különböző fényerővel élvezheted, a hangulatos hangulatfénytől az esti kártyajáték másodlagos fényéig minden tevékenységedhez meghittséget teremt.

    A Le Zen Original egy hűtő, bluetooth hangszóró és fényforrás egyben, és 3 féle méretben kapható. Az L-es méret 63 cm magas és 43 cm széles, így akár több üveget is hűthetsz benne egyszerre.
    A hangulatvilágítás funkció hét különböző színt kínál, és a mellékelt távirányítóval változtatható. A vegán bőr fogantyúnak köszönhetően könnyen hordozható, bármilyen buliba, parkba magaddal viheted, sőt, akár a strandra is, mert vízálló.

    A Le Zen Enzy pedig az Original S-nek a rusztikus változata, amelynek az új, rattan kinézete tényleg nagyon zen. Barna, szürke és fekete színben kapható.

    Akár a pároddal kuckózol a kanapén, akár a teraszon grillezel a barátaiddal vagy a kertben buliztok, ne felejtsd el a megfelelő hangulatvilágítást és zenét!

    “Ha nincs gyertya, nincs hygge.”

    shop

    X