Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Dekorációk

    Dekorációk

    Még egy minimalista skandináv otthon sem képzelhető el dekorációk nélkül, amelyeken elpihenhet a szem, és különböző hangulatokat, jelentéseket adhatnak a helyiségeknek. A nappalidban, a hálódban, a konyhádban, de még a fürdőszobádban és az előszobádban is van helyük, nem beszélve a teraszodról. 

    A dekorációk lehetnek a fő fókuszpontok, de a részleteket is kitölthetik, legyenek falra, polcra, földre, dohányzó-, kis- vagy konzol asztalokra helyezve.
    Lehetnek önmagukban szépek, de lehet, hogy funkciójuk is van, például tálak vagy szép kis kosarak, amelyekbe apróságokat vagy ékszereket helyezhetünk, gyertyatartók, vagy keretek, amelyekbe szeretteink képét tesszük. 

    Asztali dekorációink egy része állványra helyezett alkotás, például egy márvány vagy fém lemez, esetleg kagylókból, raffiából, tollból vagy Bali strandjain összeszedett úszadékfából készültek. De ugyanez alang alang fűből igazi bohém hangulatot kölcsönöz a helyiségednek.

    Sumba szobrainkat helyi kézművesek homokkőből faragták. Sumba hagyományos falvaiban ilyen szobrokat helyeznek el a kunyhó bejárata körül és környékén, védelmet és gyógyulást kínálva a bent lakóknak.
    Önmagukban is szépek, de csoportban keltenek igazán jó benyomást.

    Virágmintát formázó kagylókkal borított keresztjeink és szív alakú díszeink szintén elhelyezhetők a falra, egy komód gombjára vagy csak az asztalra fektetve, de egy kosárba téve is remekül mutatnak.
    A falon, bútorgombra akasztva vagy bárhol letéve a kagylókból, gyöngyökből, makraméból készült függőink, kulcstartóink és a nagy méretű nyakláncaink is jól mutatnak.

    A fal dekorálásakor elsősorban festményekre vagy nyomatokra gondolunk, de miért ne helyezhetnénk tengeri fűből és kagylókból készült álomfogót például az ágyunk fölé? Esetleg egy tollas vagy makraméból készült szépséget a nappali falára? Akár feketét a feketére. Vagy egy színes raffia rojtokból készült bohém szépséget? De tehetünk kézzel fonott tálat is vagy egy rattan legyezőt, vagy egy kagylókkal díszített bivalyfejet is. Az akár türkizben vagy pinkben pompázó porolóinkat is felakaszthatod a falra, de egy kisasztalra vagy a földre téve is jól mutatnak, csak úgy, mint seprűink és a rayung palmeirák.

    A dekorálásnak csak a fantáziád szabhat határt, és akár halmozhatod is a tárgyakat, hogy gyönyörű törzsi luxust teremts egy kis tengerparti érzéssel.

    https://kozycraze.com/product-category/lakberendezes/dekoraciok/ 

    shop

    X