Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Tárolás, rendszerezés és növények

    Tárolás, rendszerezés és növények

    További dekorációs elemek a kosarak, tároló dobozok és maguk a növények. Az előbbiek anyaguknál, az utóbbiak természetüknél fogva fokozzák a hyggét az otthonodban.

    A Bazar Bizar nagyobb méretű kosarai rendkívül praktikusak arra, hogy akár szennyes tartóként használjuk őket, akár a gyerekszobában tüntessük el a kupit percek alatt, és köszönhetően a szövési technikának, elképesztően szilárdak. A közepes méretűekben törölközőket vagy magazinokat tárolhatsz, a kisebbekben pedig piperecikkeket, sminkszereket vagy ékszereket. De használhatod mindet egyszerűen elegáns dekorációs elemként is, a földre, egy asztalra vagy polcra téve. 

    A konyhában és a fürdőszobában szintén praktikusak teakfából készült Bondi táljaink, de az égetett terrakotta Burned készletet is a figyelmedbe ajánljuk, ezek apró tárgyaknak vagy kínálóknak is megfelelnek, de akár kisebb növényeket is tehetünk beléjük.

    Az anyagok tengeri fű, banánlevél, pamut, raffia, rattan, vízi jácint, kagylók, kókusz, stílusban pedig a szoknyás kosarak a hawaii hula táncosokat idézik (Aloha!), mások a vietnámi halászokat, de még az indiai gyarmati időket idéző darabokat is találsz. Találhatók köztük olyan míves, kézzel gyöngyözött darabok is, amelyeket Balin az Isteneknek való felajánlások tárolására szolgálnak. Ezeket különösen nagy szeretettel és odafigyeléssel készítik kézműveseink.
    A színek pedig a lágy fahéj, a fehér és a fekete variációi.

    A megfelelő alakú, közepes és nagyobb méretű kosarak a növényeidnek is kellemes otthont adhatnak, de találsz köztük eleve erre kitaláltakat is, amelyek a plafonra függeszthetők. Nos ezekben pedig tárolhatsz akár gyümölcsöket is.
    Halmozd a természetest a természetessel, hogy a kirándulások és a nyaralás hangulatát a lakóteredbe varázsold!

    Kevésbé természetes anyag a beton, de mégis előszeretettel használt anyaga a minimál otthonoknak. A fiatal magyar tervezőkből álló Conoc Studio kisebb kaspókkal kísérletezik, mérnöki precizitással tervezett letisztult formákat, amelyeket szintén szeretettel ajánlunk a figyelmedbe. 

    A svéd Poppy Poppy tervezői pedig nagyon színes és humoros lakhelyeket terveztek a virágaidnak, például rózsaszín kivikkel dekoráltat, mert szerintük ez a madár olyan kedvesen büdös és bolyhos, hogy feltétlenül engedned kell, hogy Új-Zéland domboldalairól a te otthonodba is besétáljon!

    Minden kosarat, kaspót használhatsz kültéren is, fel fogják dobni a teraszodat, de bent bármelyik helyiséget is. A dolgozószobádban is tarthatod a papírokat és az egyéb holmikat bennük, az íróasztalodon való rendszerezéshez viszont kiemelten ajánljuk a 3rd Diadém termékeit, amelyeket Tsuyoshi Tanaka tervezett papírrost kompozitból, és amelyek különösen a férfiak számára igazán jó ajándékötletek!

    https://kozycraze.com/product-category/lakberendezes/tarolas-rendszerezes/
    https://kozycraze.com/product-category/lakberendezes/novenyek/ 

    shop 

    X