Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Textilek

    Textilek

    A belga Bed Couture cég mindössze lepedőket, matracvédőket és párnahuzatokat kínál, de azokat olyan precizitással és szeretettel tervezték meg, hogy nem is vágysz majd másra. Gondosan szabott finom puha flanel anyagok, akár selyemszatén hatással, jó légáteresztő képességgel, a matracra pontosan illeszkedve, sokféle színben. 

    A szintén belga Bazar Bizar cég többnyire díszpárnákat kínál, jutából, pamutból, raffiából és vízi jácintból, mind-mind elegáns elem és nélkülözhetetlen darab, amely a belső tereknek, a kertnek vagy a terasznak gyönyörű textúrát, puhaságot és bohó hangulatot kölcsönöz.
    Krém, gyöngyszürke, szürke, réz, lazac, barna és fekete színekben találod meg őket.
    Hozzáillő, szintén kézzel szőtt, luxus takarókat is kínálunk, amelyek szép kiegészítői lehetnek a kanapédnak, meleg, komfortos hangulatot teremtve a belső térben vagy a szabadban, egy hideg estén.

    Takarókat a Tayf Store cégtől is hozunk nektek, akik törökországi mesterekkel, kis családi szövőműhelyekben készíttetik a termékeiket, amelyek nyers, organikus és rusztikus hatást kölcsönöznek az otthonodnak, A gyártó hammam törölközőket is kínál.

    A szőnyegeink megint csak a Bazar Bizar termékei, és pálmalevélből, raffiából, szizálkenderből, tengeri fűből és vízi jácintból készítik őket, természetesen kézzel, fenntartható módon. 

    A textilek varázsolják puhává, meleggé és otthonossá a lakásodat, ne habozz hát használni, és megint csak, akár halmozni is őket!

    https://kozycraze.com/product-category/lakberendezes/textilek/ 

    shop

    X