Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Férfiaknak

    Férfiaknak

    Férfiaknak szintén a portugál CURA ® Fashion Studio ajánl kender ruhákat, hiszen közülük több darab unisex, illetve Elsa Lima egyéni igényeket is kielégít. 

    Sálakat a svájci  Emaal Cashmere kínál nekik is, puha és elegáns darabokat.

    Ékszerekből a 3rd Diadem tervezője, Tsuyoshi Tanaka olyan karkötőket és gyűrűket ajánl, amelyek papírrost kompozitból készültek, de időtálló és férfias darabok.

    A japán művész olyan exkluzív fésűket is tervezett a férfiak számára, amelyek szintén újrahasznosított papírból készültek és növényből nyert kemény viaszolajjal vannak bevonva, ami vízállóvá teszi. Mindegyik termék egyedi, rétegelt, könnyű, és kőszerű textúrával rendelkezik, monogram belegravírozásával pedig még egyedibbé tehetők. Bőrtokban, fenntartható díszcsomagolásban érkeznek és úgy lettek megalkotva, hogy az öltöny zsebében kifejezetten jól mutassanak. 

    A 3rd Diademtől kínálunk íróasztali kiegészítőket is, amelyek szintén papírrost kompozitból készültek és elegáns darabjai lesznek a munkának. Készletben is kaphatók, így utazáskor is rendezett marad a munkakörnyezet.

    Hátizsákokat, sport- és laptop táskákat, pénztárcákat, ruhazsákokat és ütőtartó táskákat az osztrák Refishedtől hoztunk, amely Kambodzsában készíti táskáit cementes- és haleledeles zsákok újrahasznosításával.

    Ami pedig a magyar tervezőket illeti, a Conoc Studio fiatal művészei betonból készített, érdekes, figurális mandzsettagombokat készítettek a férfiaknak. 

    A Schusterwatch kézművesei pedig egy olyan egyedi fadobozt, amelybe méretre készült bőr cipő, bőröv és felújított antik karóra rendelhető.

    https://kozycraze.com/product-category/ferfiak/ 

    X