Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Gyerekeknek

    Gyerekeknek

    Gyerekeknek elsősorban a Bebeshore baba- és gyerekruháit kínáljuk. A bulgáriai cég két anya története, az egyik építész és tervező, a másik divatimádó. Mindketten osztoznak abban a szenvedélyben, hogy a gyerekeket gyönyörűen kidolgozott, egyszerű ruhákba öltöztessék, és mindkettőjüket a minimalista dizájn és építészet ihleti. Csak kiváló minőségű természetes anyagokat használnak, mint 100% puha pamut és biopamut.

    Babáknak cumisüvegeket is hoztunk, a biztonságos, érzéki és gyönyörűen megtervezett Élhée BibRond termékét, amely orvosi minőségű szilikonból készült, a legszigorúbb nemzetközi szabványok szerint tanúsított, és tökéletesen alkalmas az élelmiszerekkel való érintkezésre. Tiszta vonalvezetése, kerekded, puha és hajlékony formája a babával való kötődés különleges, gyengéd pillanatait kínálja.

    A horvát Cutie Cloud olyan kiságyat kínál, amely moduláris elemeinek segítségével elkíséri a gyermeket a születésétől kb. 10 éves koráig. A kiságy bükkfából készül, nem tömeggyártás eredménye, minden faelemét kézzel munkálják meg, és nem javítják a természetes fa tökéletlenségeit. Az elemeket nem festik, hanem színezik, ami lehetővé teszi, hogy a fa textúrája látható maradjon. Ennek eredményeként a Cutie 4 az 1ben szett egyedi és tökéletesen tökéletlen, a gyártás során pedig nem károsítják a környezetet.

    A nagyobb gyerekek szobájába perselyeket kínál a romániai Golden Pigs. A perselyek négyféle méretben, kézzel készülnek, égetett kerámiából és krétatábla bevonattal. Alaposan becsomagolva és egy csomag krétával érkezik, hogy azonnal ki tudjátok élni a fantáziátokat. Szintén malac formában asztali lámpát is kínálnak. 

    Ezen kívül számtalan kosarat kínálunk a belga Bazar Bizartól a gyerekszobai játékok eltűntetéséhez, amelyek természetes és nyárias hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek.

    https://kozycraze.com/product-category/gyerekek/

    shop

    X