Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Kisállatoknak

    Kisállatoknak

    Kisállatoknak

    Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezzünk meg négylábú házi kedvenceinkről, akik nagyban hozzájárulnak otthonunk meghittségéhez. 

    Nekik a litván Saveplace® és a lengyel Cosy and Dozy kínál termékeket. Mindkét cég tulajdonosai a saját igényeikből indultak ki, cicáiknak és kutyáiknak szerettek volna a lehető legjobb körülményeket teremteni, tisztelve természetes ösztöneiket, és a saját kreativitásukat kiélni.  

    Rasa, a litván anyuka maga készíti azokat a termékeket, amelyek természetbarátak és fenntarthatók. Gyakran használ például gyapjút, a kutyafekhelyekhez vagy macska alagúthoz, amelyben a cicád begubózhat.
    Plüssből, gyapjúból és tollakból pedig kreatív játékokat ajánl.
    Odafigyel a lakásban az optimális helykihasználásra is, szerinte a macskák imádják a szék lábai között vagy egyéb helyeken felfüggeszthető függőágyait. 

    Magdalena és Wojtek pedig úgy gondolja, hogy a macskák szeretnek időnként a magasban megpihenni, ahol biztonságban érezhetik magukat, távolabb az otthon egyéb lakóitól, kisgyerekektől és esetleg kutyáktól. Párnázott polcaikkal és játszóhelyeikkel igazi luxust kínálnak nekik. A földön pedig babzsák fotelekben, matracokon és olyan gyapjú fiókokban is pihenhetnek, amelyek kifejezetten az Ikea Kallax és Expedit polcaiba illeszkednek.
    Kisebb kutyák és macskák szállítására táskát is terveztek, illetve egy díjnyertes, papírból készült, hordozható macskaházat is. Ezen felül olyan tálakat ajánlanak, amelyek beton és csúszásmentes alappal esztétikus megjelenést kínálnak és egyben megoldást a étkezési területük tisztán tartására, valamint a káros anyagok használatának mellőzésére.

    https://kozycraze.com/product-category/kisallatok/ 

    shop

    X