Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  a

  Cavalieri 1981

  Kézzel készített férfi cipők Bulgáriából, olasz alapanyagokból.

  A Cavalieri nem csupán egy cipőmárka, hanem három barát álma, amely valóra vált erős hitüknek és kemény munkájuknak köszönhetően. Egy álom, ami nem termék, hanem sok szeretettel és megfelelő hozzáállással készült alkotás.

  Cipőink érzelmeket közvetítenek, jellegzetesek és természetesen kényelmesek.

  Számunkra a cipő a leghangsúlyosabb egy férfi megjelenésében. Tükrözi az ember jellemét, stílusát, egyéniségét és mindazt, amit az ember meg akar mutatni a világnak.

  A cipőink gyártásába fektetett szeretet az elegancia és egyediség világát kereső férfiak elbűvölését célozza. Cipőink sajátos stílusú és karakterű férfiak számára készültek, valamint olyan férfiak számára, akik nem tartják be a szabályokat vagy követik mások véleményét.

  Cipőink éppen ezért limitált mennyiségben készülnek – mert egyediek vagyunk, és azt szeretnénk, hogy vásárlóink ​​is ilyen egyediek legyenek.

  Azt akarjuk, hogy minden férfi, aki a cipőnket hordja, elegánsnak, stílusosnak és másnak érezze magát, de nem feltűnően, hanem úgy, hogy maradandó benyomást keltsen azokban, akik felfigyeltek cipőire.

  A Cavalieri teljes egészében kézzel készül – a formák előkészítésétől a cipők dobozokba helyezéséig. Minden folyamat precíz, nagy tapasztalattal rendelkező mesteremberek kezén megy keresztül, akik szeretetüket és érzelmüket adják bele munkáikba.

  Minden anyag, amit alkotásaink elkészítéséhez használunk, 100%-ban olasz – a cipőbőr, a talp, a formák, a fűzők, a bélés… még a dobozokat is Olaszországban gyártják.

  Kizárólag természetes anyagokat használunk, melyek szintén kézzel készültek. A cipőnk talpa talpbőrből készült, a cipőn pedig mindig természetes a bőr.

  Amikor cipőinket készítjük, nagyon fontos, hogy minden részletre különös figyelmet fordítsunk, hiszen mindannyian tudjuk, hogy AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN LAKOZIK.

  Munkák

  X