Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  a

  Fajers

  Fenntartható Svéd termékek a jóga szerelmeseinek

  Nina vagyok, a Fajers alapítója. A divatmarketing és menedzser szak elvégzése után a divatiparban dolgoztam New Yorkban. A rohanó életmód ellensúlyozására pilátest és jógát kezdtem gyakorolni. 

  A munkatársaimmal a kézitáskáinkkal, számítógépes táskáinkkal, tornatáskáinkkal, sőt, néha még az ebédes táskáinkkal is a vállunkon jártunk a városban. Volt egy elég nagy kézitáskám, és az egy napra szükséges holmim nagy részét sikerült betennem ebbe a táskába, de a jógaszőnyeget külön kellett vinnem , és nem igazán tetszett az sem, hogy magammal hordom az edzőruhámat a számítógépem mellett.

  Ezért terveztem meg a Be Boundless Clutch-ot, ami legalább három dolgot megoldott: nem kell egy csomó táskát magaddal cipelni, a táskába belefér egy összehajtogatott jógaszőnyeg és az edzőruhád, ráadásul az illóolajok keverékével átitatott korong rögtön hangulatba hoz. A Dharma illatával van átitatva, amely tömjén, rózsafa és vetiver kombinációját tartalmazza, és segít akár rögtön egy munkamegbeszélés után megtalálni a fókuszt.

  Visszaköltöztem Svédországba ezzel a termékötlettel, és tudtam, hogy valami nagyobbat szeretnék építeni, mint egy termék alapú vállalkozás. Olyan eszközöket akartam létrehozni, amelyek segíthetnek a holisztikus életstílusod kialakításában. Szerettem volna ötvözni a divatot és a wellnesst, és ihletforrássá tenni a városi nők számára. A természet bevonni a nagyvárosi életbe.

  A Fajers név a nagymamámtól származik. Ez volt a lánykori neve, és tűznek ejtik. Nagy hatással volt az életemre, számomra ő egy igazi példakép. Egyszerre volt erős és lendületes, de igazi társa a nagyapámnak és mindig volt ideje a családjára. Számomra Fajers azt a tüzet képviseli, ami benne volt, és azt a tüzet, amely mindannyiunkban bennünk van.

  The World of Fajers

  Munkák

  X