Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  a

  Refished

  Fenntartható táskák haleledeles és cement zsákokból, Ausztriából és Kambodzsából

  2012-ben a salzburgi születésű Sissi Vogler szünetet tartott a karrierjében, és beutazta Délkelet-Ázsiát. A színes haltakarmányok és a cementes zsákok állandó látnivalók voltak az útjukon. Arra gondolt, hogy a zsákok egyszerűen túl szépek ahhoz, hogy kidobják. Miért ne készítenének táskákat és egyéb kiegészítőket ebből a tartós anyagból? 

  Visszatérve Ausztriába, Sissi munkához látott, és megtervezte az első CEMENT és FISH upcycling kollekciókat, amelyeket 2013-ban piacra is dobott.

  Sissi szeretne hozzájárulni a tipikus tömegfogyasztó tudatának megváltoztatásához. Szerinte ugyanis mindenkinek fel kellene tennie magának a kérdést, hogy HONNAN származik egy termék, és KI készítette? Minden REFISHED címkén tehát nem csak a termék készítési helye és az anyaga látható, hanem mindenki fel van sorolva, aki a késztermékhez hozzájárult. 

  Nagyon sok olyan dolog van, amelyet egyszerűen kidobnak, amikor valami nagyszerűt lehetne készíteni belőlük. Azon kívül, hogy egy újrahasznosított egyedi darabbal nagy örömet szerezhetsz magadnak vagy másoknak, van még egy bombaerős mellékhatása: a környezetet többé nem terheli a felesleges hulladék!

  A REFISHED egy FAIR FASHION címke, amely a világ minden tájáról halászik a divat és a kiegészítők után, amelyeket nagyon lehet szeretni! Minden egyes REFISHED terméket etikus módon terveznek és gyártanak!

  Munkák

  X