Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  h

  Vásárolni jó! 

  f

  Vásárolni jó! 

  Te is érzel időnként lelkiismeretfurdalást, amikor olyasmit vásároltál, amire nem feltétlenül volt szükséged, amikor impulzívan döntöttél róla, és tulajdonképpen semmi örömmel nem járt azon kívül, hogy ezt a hirtelen vágyadat kielégítse? 

  Sőt, még bűntudatot is éreztél utána, mert mindenhonnan azt hallod, hogy a fogyasztói társadalmunk gyakorlatilag tönkreteszi a környezetünket, a bolygónkat? Esetleg hozzájárultál a vásárlással ahhoz, hogy fennmaradjanak a gazdasági egyenlőtlenségek? Te is azt tapasztalod, hogy a tárgyaknak nincs értéke, nincsenek megbecsülve, eldobható, lecserélhető, környezetszennyező termékeket látsz magad körül, és ezzel érdektelenséget a társadalmunk és a gyerekeink jövője iránt? Mindez valahol téged is lehangol és nem tudsz felhőtlenül örülni egy-egy új szerzeményednek?

  Márpedig vásárolni jó!

  Feltéve persze, ha egyedit, időtállót, fenntarthatót és környezetkímélőt vásárolsz.

  Ha…

  • Az etikátlan gyártással és kizsákmányolással szemben esélyt adsz a művészeknek, a kézműveseknek, a kis üzemeknek és a családi műhelyeknek.
  • A környezetszennyező helyett a természetes, lebomló vagy újrahasznosítható anyagokat választod.
  • Az eldobható és lecserélhető helyett fenntartható és slow fashion darabokat vásárolsz az otthonodba, a gyerekeidnek és magadnak.
  • Önzés helyett olyan fogyasztói döntéseket hozol, amelyekkel fák újraültetését, gleccserek megmentését és afrikai gyermekek oktatását támogatod.
  • Az érdektelenséggel szemben pozitív hozzáállást választasz: boldogabb, egészségesebb és fenntarthatóbb életformát, ami a bolygónak és a társadalomnak is jó.

  a shopból

  X