Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  a

  FAQ

  A művész útja hozzád

  Felkutatjuk neked a legérdekesebb művészeket és gyártókat: dizájn lakberendezési tárgyakat készítő női manufaktúrákat Indonéziából, takarókat és törölközőket készítő családi szövő műhelyeket Törökországból, Japán luxus ékszereket és fésűket készítő művészt Londonból, Svájci festőt, slow fashion ruhákat Portugáliából, német bőr táskákat, és magyar tervezőket is, hogy az otthonodban rajtuk keresztül mutasd meg a te egyediséged!

  h
  Vásárlás

  A kozycraze.com webshopban többszáz termék közül válogathatsz, lakberendezési tárgyak, bútorok, dekorációk, lakástextilek, játékok, konyhai felszerelések, kozmetikai kellékek, ruházat és ruházati kiegészítők, valamint kisállat felszerelés kategóriákban.

   

  A termékek legnagyobb része művészek és kézművesek, vagy olyan gyártók munkája, akiket érdekel az etikus gyártás, a környezetvédelem és a fenntarthatóság. Őket egyenként bemutatjuk neked a “művészek, készítők” menüpont alatt.

   

  A különböző menüket és kategóriákat, illetve a kereső funkciót használhatod a termék kiválasztására, majd rákattintva tájékozódhatsz a készítőről, az ő egyéb termékeiről, a termék áráról, a szállítási időről és költségeiről, valamint a visszaküldési feltételekről (a további információk”-ra kattintva a termékképek alatt)

   

  A “kosárba teszem” gombbal adhatod a kosárhoz a terméked, a “kosár” gombbal pedig megtekintheted, hogy mi van benne, illetve továbbléphetsz a fizetés felé. A vásárláshoz regisztráció szükséges.

  Fizetés, számla

  Banki átutalás és bankkártyás fizetés lehetséges, ez utóbbi a leggyorsabb és legbiztonságosabb fizetési mód. 

   

  Online bankkártyás fizetés

  Webáruházunk az OTP SimplePay biztonságos rendszerét használja és Visa és MaserCard típusú bankkártyákat fogadunk el.

   

  Banki átutalás

  Bankszámlánk adatai:

  Koncz Orsolya E.V.
  Erste Bank
  11600006-00000000-77475633

  A fizetés beérkezése és feldolgozása 2 munkanapot is igénybe vehet. Amennyiben 14 napon belül nem érkezik be a pénz, a megrendelést töröljük.

   

  Ajándékutalvány

  A megrendelésed ajándékutalvánnyal is kifizetheted, amelyek a kiállítástól számítva 1 évig érvényesek, és csak a megfelelő helyre kell beírnod az utalvány számát.

   

  Promóciós kód

  Rendelésed egy részét promóciós kóddal is fedezheted. Az egyes kódok érvényessége változó, az időtartam a kóddal együtt mindig fel van tüntetve. Egy promóciós kód többször is felhasználható, de egy rendeléshez nem használható fel egyszerre több promóciós kód, és más kedvezményekkel sem vonható össze.

   

  Számla

  A vásárlásodról kiállított számlát megkapod e-mailben, de megtalálod a saját fiókodban is. Ha céges számlát szeretnél a vásárlásod után, az erre vonatkozó igényedet a fizetéskor tudod jelezni.

  Reklamáció, visszaküldés, elállás, garancia

  Elállás

   

  Az átvétel napjától számított 14 napon belül meggondolhatod magad, és visszaküldheted a vásárolt terméket.

  Olyan termékeket, mint például fehérnemű, fürdőruha vagy kozmetikai cikk nem lehet visszaküldeni, mivel azok kibontása esetén veszélyeztethetik a fogyasztók egészségét, lásd ezeket a termékeket alább, a kivételek felsorolásánál.

  Visszaküldéshez először is töltsd ki a Saját fiók / Termék visszaküldés menü alatt található formanyomtatványt, majd amennyiben lehetséges az eredeti csomagolásban, nem használt, újra eladható állapotban küldd vissza a terméket erre a címre:

  • Koncz Orsolya, 1037 Budapest, Remete köz 20.

  A szállítási díjat ebben az esetben neked kell fizetni, de azt jóváírjuk számodra kupon formájában. Az elállásról való tudomásszerzést követően — miután a csomag visszaérkezett, vagy kétséget kizáróan igazoltad, hogy azt visszaküldted —, a termék árát 14 napon belül visszaküldjük a számodra, az általad megadott bankszámlaszámra.

   

   

  Kivételek az elállási jog gyakorolhatósága alól:

  • ha a termék egyedileg neked készült, személyre szabták, például monogrammal, gravírozással látták el,
  • fehérneműt, egyéb higiéniai és egészségvédelmi termékeket nem lehet visszaküldeni, ha a csomagolást kibontottad,
  • az ékszereket és hajkiegészítőket nem lehet visszaküldeni, ha a csomagolást kibontottad,
  • ágyneműk esetén a csomagnak bontatlan állapotban kell lennie, hiányos készletet vagy különálló cikkek nem küldhetők vissza,
  • olyan termékek esetén, amelyek valószínűleg romlanak vagy gyorsan lejárnak,
  • olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel,
  • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példánya esetében, ha a csomagolást kibontottad.

   

  Garancia

   

  A termékekre 1 éves, fogyasztó általi vásárlás esetén 2 éves kellékszavatosság vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó jótállásról a termék gyártója ad információt, kivéve a kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékre (pl. világítástechnikai termékek, bel- és kültéri bútorok, fekvőmatracok, és a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt termékek a megjelölt eladási ár felett), melyekre a termék eladási árától függően 1-3 éves jótállási idő vonatkozik (10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év). Amennyiben a termékre meghosszabbított gyártói jótállás vonatkozik, akkor az a számlán, a jótállási jegyen és/vagy a szállítólevélben van feltüntetve.

   

   

  De minden ilyen esetben javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot velünk az info@kozycraze.com email címen, és mi igyekezni fogunk megoldást találni.

  s
  X