Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Bútorok

    Bútorok

    A folyamatosan bővülő webshopban jelenleg 1200, nagyrészt lakberendezési termék van.

    Mind a skandináv stílus jegyében, az ázsiai szigetek hangulatával keverve, a minimalista és bohém kiegészítők szerelmeseinek.
    Ágyak, asztalok, heverők, padok, székek, fotelek, komódok, puffok, polcok és térelválasztók várnak téged, többnyire két nagy márkától.

    A Bazar Bizar egy belga belsőépítészeti cég, amely Balin gyártatja stílusos és bohém, csúcskategóriás bútorait.
    A házaspár Pascale és Eddy a tulajdonosok, akik utazásaik során különösen beleszerettek az indonéz hangulatba. Mára egy világszerte értékesítő céget vezetnek, és évente négy-ötször utaznak oda, ahol már több balinéz alkalmazottból álló csapattal rendelkeznek.
    Termékeik etikusan gyártottak, minden munkatársukat személyesen ismerik és tisztességes bért garantálnak a dolgozóiknak.
    Az ökológiai fenntarthatóságra is kiemelten ügyelnek, olyan alapanyagokat használva, mint tíkfa, munggur fa, suar fa, rattan, bambusz, tengeri fű, vízi jácint, raffia, rizsszalma és szizálkender. 

    Az Encoded Design Studiot pedig két dán nő, Trine és Lone vezetik, akiket szintén elvarázsolt a balinéz kézművesség magas színvonala és az ottani kultúra.
    Termékeiket minőségi és tartós anyagok, garantáltan minősített tíkfa, és Fair Trade gyártás jellemzi.
    A fenntarthatóságot régi anyagok újrahasznosítása szolgálja, mint például autók biztonsági öveinek hevederként való használata. A heverők bőrszíjai alatt ezek vannak, hogy tartóssá és rugalmassá tegyék a darabot.

    Mindkét cég garantálja, hogy hosszú ideig és jó érzéssel használod majd a bútoraikat 🙂

     

    A posztban szereplő tervezők:

    https://kozycraze.com/portfolio-item/bazar-bizar/
    https://kozycraze.com/portfolio-item/encoded-design-studio/ 

    X