Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  h

  Tükrök

  Tükrök

  A tükrök természetesen funkcionálisak, de egyben ugyanúgy dekorációs elemek is, főleg, ha ezekkel a különböző méretű, formájú és anyagú darabokkal dobod fel a lakásod. 

  A szintén a Bazar Bizar által készített tükreink többnyire természetes barna vagy fekete színben kaphatók, de a keretek gyakran akár kagylókból készültek, amelyek a tengerpartot idézik.

  A Baliról és Indiából származó abacából, az alang alang fűből, a raffiából, a rattanból, a rayung fűből, a tengeri fűből, a vízi jácintból vagy a teakfából készült keretek pedig szintén hozzák a nyárias, bohém hatást.

  Helyezd a nappalidba, a hálódba, a fürdődbe, az előszobádba vagy akár a teraszodra, mindenhol azonnal figyelemfelkeltő darabok lesznek!
  A tükrök kiváló kiegészítők az üres falak díszítésére, akár felakasztva, akár a padlón, a falnak döntve használod őket. Természetközeli, szabad, elegáns, és egy csipetnyi hobó jelleget kölcsönöznek majd a térnek.
  Légy merész, és próbálj ki fekete falon egy fekete tükröt, meglepően jól fog mutatni!
  A természetes anyagok otthonosan hatnak majd, tartósak, és ne feledd, hogy megvásárlásukkal indonéz kézművesek életét segíted!

  https://kozycraze.com/product-category/lakberendezes/tukrok/ 

  shop 

  X