Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

    h

    Konyha és étkező

    Konyha és étkező

    A konyha az egyik központi eleme a lakásnak, gyakran a legtöbbet használt helyiség, ahol, ha van rá lehetőség, a család és a barátok leülnek és beszélgetnek, amíg a főzés zajlik. Esetleg a konyha kisebb és az étkező külön helyiségben van, de ezek azok a helyek, ahol a test és maga az élet táplálása történik. A kiszűrődő hangok és illatok otthonos érzéssel töltik meg a tereket, gondolj csak a reggeli kávé illatára, vagy a vasárnapi rántott húséra. Csupa jó érzést asszociálunk ezekhez, gyakran gyerekkori emlékeket idézve. Nem csoda, hogy a home stage-ing szakemberek sokszor almás pitét sütnek a sütőben, és úgy várják az eladásra szánt ingatlan látogatóit, mert az illat ismerős, meghitt és pozitív érzéseket vált ki, a vásárlójelöltek automatikusan az ingatlanhoz kötik és könnyebben elképzelik, hogy ott élnek. 

    A főzést megkönnyítendő, három cégtől kínálunk lábosokat: az izlandi Look Cookware edényei köszönhetően a LavaFlowSM technológiának fejlettek, masszívak és – ami a legjobb – tökéletesen alkalmasak egy egészséges főzési élményhez. 

    A belga Bazar Bizar cég ízléses és a természetes főzés híveinek tetsző terrakotta edényeket kínál Burned sorozatával. 

    A szintén belga Studio NVD agyag RAGÚ edényei és sütőtálai egészen más szintre emelik a lassú főzést, és úgy lett tervezve, hogy az elkészítéshez és a tálaláshoz is tökéletes. A Ragùban jól elkészített pörkölt megőrzi a zöldségek és fűszernövények gazdag ízét, és édes, ízletes étellé válik!

    A húsok és zöldségek aprításához a francia Déglon cég formatervezett késeit ajánljuk, Mia Schmallenbach tervezését, egy olyan technológiai és esztétikai vívmányt, ahol a kések szinte “kulturális tárgyakká, műalkotásokká válnak”.

    Az aprítást a teak root vágódeszkákon érdemes elvégezni, a tálaláshoz pedig a fából készült Bondi és a terrakotta Burned készleteinket javasoljuk, esetleg Teak Root teakfa tálainkat vagy a Comporta portugál dizájnját.

    Hogy az étkezőasztaloknak díszesebb és melegebb megjelenést adjunk, számtalan alátétet kínálunk, vízi jácintból, alang alang fűből, banánlevélből, gyöngyökből, kagylóból, pamutból, raffiából, rattanból, tengeri fűből, márványból, de még gyapjúból és papírrost kompozitból is.

    A konyhai tárolást illetően pedig számtalan kosár, doboz és tál közül választhatsz.

    Ne feledd, hogy ezekben a helyiségekben is jól elférnek a nyárias és bohém elemek, amelyek akár a városban is a természet és a tengerpartok hangulatát idézik.

    https://kozycraze.com/product-category/lakberendezes/konyha-etkezo/ 

    shop

    X