Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  Konyha és étkező

  A legvidámabb hely, ahol a legtöbbször találkozunk, beszélgetünk, a testünket és a lelkünket tápláljuk.

  Kategóriák

  Bárszékek
  Étkezőasztalok
  Fali dekorációk
  Dobozok, kosarak
  Konyhai textilek
  Főzés, sütés
  Étkészletek, tálalás
  Függő lámpák

  Legnépszerűbb termékek

  Lakberendezés ötletek

  Konyha és étkező

  A konyha az egyik központi eleme a lakásnak, gyakran a legtöbbet használt helyiség, ahol, ha van rá lehetőség, a család és a barátok leülnek és beszélgetnek, amíg a főzés zajlik. Esetleg a konyha kisebb és az étkező külön helyiségben van, de ezek azok a helyek, ahol a test és maga az élet táplálása történik. A kiszűrődő hangok és illatok otthonos érzéssel töltik meg a tereket, gondolj csak a reggeli kávé illatára, vagy a vasárnapi rántott húséra. Csupa jó érzést asszociálunk ezekhez, gyakran gyerekkori emlékeket idézve. Nem csoda, hogy a home stage-ing szakemberek sokszor almás pitét sütnek a sütőben, és úgy várják az eladásra szánt ingatlan látogatóit, mert az illat ismerős, meghitt és pozitív érzéseket vált ki, a vásárlójelöltek automatikusan az ingatlanhoz kötik és könnyebben elképzelik, hogy ott élnek. 

  Tárolás, rendszerezés és növények

  További dekorációs elemek a kosarak, tároló dobozok és maguk a növények. Az előbbiek anyaguknál, az utóbbiak természetüknél fogva fokozzák a hyggét az otthonodban.

  A Bazar Bizar nagyobb méretű kosarai rendkívül praktikusak arra, hogy akár szennyes tartóként használjuk őket, akár a gyerekszobában tüntessük el a kupit percek alatt, és köszönhetően a szövési technikának, elképesztően szilárdak. A közepes méretűekben törölközőket vagy magazinokat tárolhatsz, a kisebbekben pedig piperecikkeket, sminkszereket vagy ékszereket. De használhatod mindet egyszerűen elegáns dekorációs elemként is, a földre, egy asztalra vagy polcra téve. 

  A konyhában és a fürdőszobában szintén praktikusak teakfából készült Bondi táljaink, de az égetett terrakotta Burned készletet is a figyelmedbe ajánljuk, ezek apró tárgyaknak vagy kínálóknak is megfelelnek, de akár kisebb növényeket is tehetünk beléjük.

  Világítás

  A hygge érzés egyik sarkalatos eleme a világítás. A boltokban kapható fehér fényű led négyzetek helyett próbáld ki a természetes anyagokat és a sárgásabb fényt, hogy igazi meghitt, ugyanakkor bohém, nyárias, szigeti hangulatot kölcsönözz az otthonodnak.

  Jelenleg kb. 150 lámpát kínálunk, amelyek többsége függőlámpa, de néhány közülük állólámpaként is használható egy sarokba, polcra vagy az ajtó mellé letéve, de akár kültéren is. 

  Asztali lámpák és fali lámpa is található a kínálatban, mind a korábban említett Bazar Bizar terméke. 

  X
  0