Az otthon ott van, ahol a művészet.

Természetes, fenntartható termékek
tehetséges művészektől, a világ minden tájáról.

Minden egyes vásárlással támogatsz egy élhetőbb és fenntarthatóbb világot, egy kézművest, egy kis családi üzemet, az etikus gyártást, fák újraültetését, gleccserek megmentését vagy akár afrikai gyermekek oktatását!
kozycraze

Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  Új termékek

  No products were found!

  Leárazott termékek

  No products were found!

  Tervezés

   Sorry, no posts matched your criteria.

  Legfrissebb bejegyzések

  Történetek a termékek mögött

  Sokszor hangsúlyozzuk, hogy termékeink kézzel készülnek. Miért is olyan fontos ez számunkra? Miért gondoljuk úgy, hogy egy kézzel készült termék sokkal személyesebb, mint egy szabvány darab? Ezekre a kérdésekre most választ kaphatsz!

  Kisállatoknak

  Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezzünk meg négylábú házi kedvenceinkről, akik nagyban hozzájárulnak otthonunk meghittségéhez. 

  Nekik a litván Saveplace® és a lengyel Cosy and Dozy kínál termékeket. Mindkét cég tulajdonosai a saját igényeikből indultak ki, cicáiknak és kutyáiknak szerettek volna a lehető legjobb körülményeket teremteni, tisztelve természetes ösztöneiket, és a saját kreativitásukat kiélni.  

  Gyerekeknek

  Gyerekeknek elsősorban a Bebeshore baba- és gyerekruháit kínáljuk. A bulgáriai cég két anya története, az egyik építész és tervező, a másik divatimádó. Mindketten osztoznak abban a szenvedélyben, hogy a gyerekeket gyönyörűen kidolgozott, egyszerű ruhákba öltöztessék, és mindkettőjüket a minimalista dizájn és építészet ihleti. Csak kiváló minőségű természetes anyagokat használnak, mint 100% puha pamut és biopamut.

  Férfiaknak

  Férfiaknak szintén a portugál CURA ® Fashion Studio ajánl kender ruhákat, hiszen közülük több darab unisex, illetve Elsa Lima egyéni igényeket is kielégít. 

  Sálakat a svájci  Emaal Cashmere kínál nekik is, puha és elegáns darabokat.

  Ékszerekből a 3rd Diadem tervezője, Tsuyoshi Tanaka olyan karkötőket és gyűrűket ajánl, amelyek papírrost kompozitból készültek, de időtálló és férfias darabok.

  Nőknek

  Nőknek elsősorban ruhákat, sálakat, táskákat és ékszereket kínálunk, de egyéb kiegészítők is megtalálhatók a webshopban, mint például legyezők és bambusz napellenzők.

  Konyha és étkező

  A konyha az egyik központi eleme a lakásnak, gyakran a legtöbbet használt helyiség, ahol, ha van rá lehetőség, a család és a barátok leülnek és beszélgetnek, amíg a főzés zajlik. Esetleg a konyha kisebb és az étkező külön helyiségben van, de ezek azok a helyek, ahol a test és maga az élet táplálása történik. A kiszűrődő hangok és illatok otthonos érzéssel töltik meg a tereket, gondolj csak a reggeli kávé illatára, vagy a vasárnapi rántott húséra. Csupa jó érzést asszociálunk ezekhez, gyakran gyerekkori emlékeket idézve. Nem csoda, hogy a home stage-ing szakemberek sokszor almás pitét sütnek a sütőben, és úgy várják az eladásra szánt ingatlan látogatóit, mert az illat ismerős, meghitt és pozitív érzéseket vált ki, a vásárlójelöltek automatikusan az ingatlanhoz kötik és könnyebben elképzelik, hogy ott élnek. 

  It seams that you haven't connected with your Instagram account

  follow us on instagram @handlavet_edge

  X