Az otthon ott van, ahol a művészet.

Természetes, fenntartható termékek
tehetséges művészektől, a világ minden tájáról.

Minden egyes vásárlással támogatsz egy élhetőbb és fenntarthatóbb világot, egy kézművest, egy kis családi üzemet, az etikus gyártást, fák újraültetését, gleccserek megmentését vagy akár afrikai gyermekek oktatását!
kozycraze

Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  Új termékek

  No products were found!

  Leárazott termékek

  No products were found!

  Tervezés

   Sorry, no posts matched your criteria.

  Legfrissebb bejegyzések

  Történetek a termékek mögött

  Sokszor hangsúlyozzuk, hogy termékeink kézzel készülnek. Miért is olyan fontos ez számunkra? Miért gondoljuk úgy, hogy egy kézzel készült termék sokkal személyesebb, mint egy szabvány darab? Ezekre a kérdésekre most választ kaphatsz!

  Konyha és étkező

  A konyha az egyik központi eleme a lakásnak, gyakran a legtöbbet használt helyiség, ahol, ha van rá lehetőség, a család és a barátok leülnek és beszélgetnek, amíg a főzés zajlik. Esetleg a konyha kisebb és az étkező külön helyiségben van, de ezek azok a helyek, ahol a test és maga az élet táplálása történik. A kiszűrődő hangok és illatok otthonos érzéssel töltik meg a tereket, gondolj csak a reggeli kávé illatára, vagy a vasárnapi rántott húséra. Csupa jó érzést asszociálunk ezekhez, gyakran gyerekkori emlékeket idézve. Nem csoda, hogy a home stage-ing szakemberek sokszor almás pitét sütnek a sütőben, és úgy várják az eladásra szánt ingatlan látogatóit, mert az illat ismerős, meghitt és pozitív érzéseket vált ki, a vásárlójelöltek automatikusan az ingatlanhoz kötik és könnyebben elképzelik, hogy ott élnek. 

  Textilek

  A belga Bed Couture cég mindössze lepedőket, matracvédőket és párnahuzatokat kínál, de azokat olyan precizitással és szeretettel tervezték meg, hogy nem is vágysz majd másra. Gondosan szabott finom puha flanel anyagok, akár selyemszatén hatással, jó légáteresztő képességgel, a matracra pontosan illeszkedve, sokféle színben. 

  A szintén belga Bazar Bizar cég többnyire díszpárnákat kínál, jutából, pamutból, raffiából és vízi jácintból, mind-mind elegáns elem és nélkülözhetetlen darab, amely a belső tereknek, a kertnek vagy a terasznak gyönyörű textúrát, puhaságot és bohó hangulatot kölcsönöz.
  Krém, gyöngyszürke, szürke, réz, lazac, barna és fekete színekben találod meg őket.

  Tárolás, rendszerezés és növények

  További dekorációs elemek a kosarak, tároló dobozok és maguk a növények. Az előbbiek anyaguknál, az utóbbiak természetüknél fogva fokozzák a hyggét az otthonodban.

  A Bazar Bizar nagyobb méretű kosarai rendkívül praktikusak arra, hogy akár szennyes tartóként használjuk őket, akár a gyerekszobában tüntessük el a kupit percek alatt, és köszönhetően a szövési technikának, elképesztően szilárdak. A közepes méretűekben törölközőket vagy magazinokat tárolhatsz, a kisebbekben pedig piperecikkeket, sminkszereket vagy ékszereket. De használhatod mindet egyszerűen elegáns dekorációs elemként is, a földre, egy asztalra vagy polcra téve. 

  A konyhában és a fürdőszobában szintén praktikusak teakfából készült Bondi táljaink, de az égetett terrakotta Burned készletet is a figyelmedbe ajánljuk, ezek apró tárgyaknak vagy kínálóknak is megfelelnek, de akár kisebb növényeket is tehetünk beléjük.

  Tükrök

  A tükrök természetesen funkcionálisak, de egyben ugyanúgy dekorációs elemek is, főleg, ha ezekkel a különböző méretű, formájú és anyagú darabokkal dobod fel a lakásod. 

  A szintén a Bazar Bizar által készített tükreink többnyire természetes barna vagy fekete színben kaphatók, de a keretek gyakran akár kagylókból készültek, amelyek a tengerpartot idézik.

  A Baliról és Indiából származó abacából, az alang alang fűből, a raffiából, a rattanból, a rayung fűből, a tengeri fűből, a vízi jácintból vagy a teakfából készült keretek pedig szintén hozzák a nyárias, bohém hatást.

  Dekorációk

  Még egy minimalista skandináv otthon sem képzelhető el dekorációk nélkül, amelyeken elpihenhet a szem, és különböző hangulatokat, jelentéseket adhatnak a helyiségeknek. A nappalidban, a hálódban, a konyhádban, de még a fürdőszobádban és az előszobádban is van helyük, nem beszélve a teraszodról. 

  A dekorációk lehetnek a fő fókuszpontok, de a részleteket is kitölthetik, legyenek falra, polcra, földre, dohányzó-, kis- vagy konzol asztalokra helyezve.
  Lehetnek önmagukban szépek, de lehet, hogy funkciójuk is van, például tálak vagy szép kis kosarak, amelyekbe apróságokat vagy ékszereket helyezhetünk, gyertyatartók, vagy keretek, amelyekbe szeretteink képét tesszük. 

  It seams that you haven't connected with your Instagram account

  follow us on instagram @handlavet_edge

  X
  0