Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  a

  Conoc Studio

  Egyedi beton termékek fiatal magyar tervezőktől

  A Conoc Stúdió Oszlányi Simon és Farkas Mihály formációja, akik bár végzettségre távol állnak egymástól, egy 2011-es röplabda tábor óta jó barátok és a vállalkozásukban tökéletes kiegészítői egymásnak.

  Simi ipari termék- és formatervező mérnők, majd formatervező művészként végzett, de amióta az eszét tudja, “alkotva tanul”. A sógyurmát előbb leváltotta az agyag, majd a fa, a fém és végül a beton. Inkább a szobrászkodást, a 3D tervezést és a faragást részesíti előnyben, de nagy ritkán egy ceruza vagy ecset is a kezébe akad. 2013-ban megkapta a Thury Levente művészeti ösztöndíjat, ami élete első nagy elismerése volt. Azóta sok mindent próbált már, de a végső célként a szobrász stílusát, a formatervezői tanulmányait, tapasztalatait és a gyártástechnológiai ismereteit szeretné összefogni egy szerves, de mégis változatos egésszé.

  Misi pedig informatikus, illetve a vállalkozást menedzseli, és minden olyan ügyet intéz, ami a tervezéstől a kivitelezésig tartó folyamat technikai követelményeikor előfordul, ezzel szervesen hozzájárulva a megvalósuláshoz.

  Simi és Misi mottója: “Az általunk készített különleges beton design tárgyakkal elkápráztathatja barátait. A letisztult formáktól egészen a figurális művészi tárgyakig nálunk mindent megtalál.”

  Munkák

  X