Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  a

  Neumann Klockor

  Klasszikus, ugyanakkor modern karórák Svédországból.

  A NEUMANN KLOCKOR egy svéd családi vállalkozás Stockholm északi részén. Az NKAB mögött Rebecka Neumann grafikus és Thomas Neumann ruhatervező állnak. Az ezekben az iparágakban szerzett tapasztalataik segítették őket az első karóráik elkészítésében. Valamivel később végre elégedettek lettek az eredménnyel!
  Életük közepén vannak a családdal és a munkával, és néha emlékeztetniük kell magukat arra, hogy a legjobb idő mindig most van…

  “Néhány éve megtaláltam apám régi óráját. Ahogy a kezemben tartottam, történetek emlékei özönlöttek fel. Ekkor határoztam el, hogy megalkotom a saját órámat, amelyet apám kora ihletett.
  A karóra svájci szerkezetű és svéd dizájnnal rendelkezik, amely visszaadja azt az időt, amikor a minőség és a funkcionalitás még egy volt. Klasszikus, ugyanakkor modern, az óra elkészítésekor és a csomagolás minden aspektusában a fenntarthatóságra helyezve a hangsúlyt. Az időfelfogás egy teljes koncepciója, amelyre nagyon büszke vagyok.”
  Thomas Neumann

  Minőség

  Az óraszerkezetet a svájci Ronda gyártja, a zafír üveg pedig karcálló, magasított profillal. A tok és a szíj rozsdamentes acélból készül. A bőr szíjakhoz valódi svéd bőrt használunk a tärnsjöi bőrgyárból. A cserzett bőr gyönyörű patinával öregszik.
  A csomagolás Stockholmban, 100%-ban újrahasznosított papírból készül, a belseje pedig ölandi svéd gyapjú. Támogatjuk a WWF fontos környezet- és természetvédelmi munkáját, mind itt, Svédországban, mind a világ más részein.

  Történet

  Munkák

  X