Hírlevél

3000 Ft. levásárolható kupon minden feliratkozónak az első vásárlásból! (Minimum 10 ezer forintos vásárlás esetén.)

  a

  EMAAL Cashmere

  Puha és színes kasmír sálak Svájcból

  A kasmír és a sálak, amióta az eszemet tudom, benne voltak az életemben. Már kisgyerekként titokban felvettem anyám kényelmes sálját, hogy bebugyoláljam magam, akár egy hideg sétához, kabát helyett.

  Az EMAAL név egy személyes történet, három név, Emma, ​​​​Magda és Alexandra összevonása. Én és a lányaim, akik  osztoznak velem a kasmír és a sálak iránti szenvedélyemben.

  Az utazás az egyik kedvenc tevékenységem. Mindig van sál a poggyászomban, és bárhol is vagyok a világon, keresem a kasmír sálakat, az új színeket és mintákat, és ezeket hordani is szeretem. Néha nem találtam olyat, amit elképzeltem, és ez volt az első inspirációm: ha nem tudom megvenni, akkor majd magam tervezem és gyártom. 

  A kasmír melegséget és biztonságérzetet ad. Valahányszor kényelmetlen helyen találom magam a világban vagy kellemetlen helyzetbe kerülök, a kasmír sálam illata és melege azonnal azt az érzést kelti bennem, hogy „minden rendben lesz”. Lehet, hogy ez egy kicsit érzelgős, de így van.

  Az a vízióm, hogy ha a vásárlók 10 év múlva igényes vagy minőségi kasmír sálat keresnek, akkor automatikusan azt mondják: először nézzük meg az EMAAL Cashmere-t.

  Szeretettel, Alexandra Somlo

  Munkák

  X